Verkkokauppa Lahja ja Kortti on syksyllä 2014 perustettu yritys, jonka päällimmäisenä tavoitteena on helpottaa ihmisiä muistamaan lähimmäisiään merkki- ja juhlapäivinä tai ihan muuten vain riippumatta siitä missä päin maailmaa on. Tarjolla on erilaisia lahjoja ja aitoja postikortteja, joista voi koota itse lahjapaketin tai valita valmiiksi kootuista paketeista. Paketeissa on aina postikortti, johon tulostetaan haluttu tervehdysviesti. Siis lahja ja kortti!

Aluksi yritys toimi vain Suomen rajojen sisäpuolella. Mutta pian aloin kuitenkin miettiä, että ystävät ja sukulaiset eivät välttämättä kaikilla asu Suomessa. Moni ulkosuomalainen onkin löytänyt palvelun ja voinut näin helposti ulkomailta käsin muistaa Suomessa asuvia läheisiään palvelun kautta. Myös suomalaiset ovat muistaneet ulkomailla asuvia sukulaisia, ystäviä ja tuttavia palvelun kautta (toimitukset nyt Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan).

Ennen yrityksen perustamista toimin graafisena suunnittelijana, ja mielestäni yksi mukavimmista tehtävävistä oli vuotuisen joulukortin suunnittelu. Jäätyäni työttömäksi, mieheni sanoikin, että miksi et alkaisi suunnitella postikortteja ja myydä niitä. Ajattelin, että olisi hauska suunnitella aivan erilaisia kortteja. Sain idean korteista, jotka olisivat enemmän kuin vain kortteja. Kortteja, jotka olisivat jo itsessään pieni lahja. Suunnittelinkin erilaisia paperinukke-, askartelu- ja tehtäväkortteja, mutta myös ns. peruskortteja. Samaan aikaan muistin, kuinka olin joskus käyttänyt palvelua, jonka kautta pystyi lähettämään ystävälle suklaalevyn viestin kera. Mielestäni palvelu oli todella kiva ja näppärä. Oli mukava ilahduttaa ystävää, jollain isommalla kuin vain kortilla, ja se kävi vielä helposti netin kautta. Siitä syntyi idea yhdistää kortit ja lahjat!

Lahjoja ja kortteja voi tilata itselle tai lähettää sukulaisille, ystäville ja tuttaville, mutta myös yrityslahjaksi. Voit kiittää pienellä tai vähän isommalla lahjalla yhteistyökumppania hyvin sujuneesta projektista tai pitkästä yhteistyöstä. Tai voit kiittää henkilökuntaa heidän arvokkaasta panoksestaan yrityksen toiminnassa.

Verkkokaupan palveluiden lisäksi yritykseni tarjoaa myös graafista suunnittelua. www.tarupyykko.com

Olipa kyse lahjoista ja korteista tai graafisesta suunnittelusta, ota ihmeessä yhteyttä: info(a)lahjajakortti.fi