Yrityksestä

Verkkokauppa Lahja ja Kortti on syksyllä 2014 perustamani yritys, jonka päällimmäisenä tavoitteena on helpottaa ihmisiä muistamaan lähimmäisiään merkki- ja juhlapäivinä tai ihan muuten vain riippumatta siitä missä päin maailmaa on. Tarjolla on erilaisia lahjoja ja aitoja postikortteja, joista voit koota itse lahjapaketin tai valita jonkin valmiiksi kootuista lahjakokonaisuuksista. Valmiiksi kootuissa paketeissa on aina postikortti, johon tulostetaan haluttu tervehdysviesti. Siis lahja ja kortti!

Aluksi yritykseni toimi vain Suomen rajojen sisäpuolella. Mutta pian aloin kuitenkin miettimään, että ystävät ja sukulaiset eivät välttämättä kaikilla asu Suomessa. Moni ulkosuomalainen onkin löytänyt palveluni ja voinut näin helposti ulkomailta käsin muistaa Suomessa asuvia läheisiään lahjapalveluni kautta.

Ennen yrityksen perustamista toimin graafisena suunnittelijana, ja mielestäni yksi mukavimmista työtehtävävistäni oli vuotuisen joulukortin suunnittelu. Jäätyäni työttömäksi, mieheni sanoikin, että miksi et alkaisi suunnitella postikortteja ja myydä niitä. Ajattelin, että olisi hauska suunnitella aivan erilaisia kortteja. Sain idean korteista, jotka olisivat enemmän kuin vain kortteja. Kortteja, jotka olisivat jo itsessään pieni lahja. Suunnittelinkin erilaisia paperinukke-, askartelu- ja tehtäväkortteja, mutta myös ns. peruskortteja. Samaan aikaan muistin, kuinka olin joskus käyttänyt palvelua, jonka kautta pystyi lähettämään ystävälle suklaalevyn viestin kera. Mielestäni palvelu oli todella kiva ja näppärä. Oli mukava ilahduttaa ystävää, jollain isommalla kuin vain kortilla, ja se kävi vieläpä helposti netin kautta. Siitä syntyi idea yhdistää kortit ja lahjat!

Lahjoja ja kortteja voit tilata itsellesi tai lähettää sukulaisille, ystäville ja tuttaville, mutta myös yrityslahjaksi. Voit kiittää pienellä tai vähän isommalla lahjalla yhteistyökumppaniasi hyvin sujuneesta projektista tai pitkästä yhteistyöstä. Tai voit kiittää henkilökuntaa heidän arvokkaasta panoksestaan yrityksen toiminnassa.

Verkkokaupan palveluiden lisäksi yritykseni tarjoaa myös graafista suunnittelua. www.tarupyykko.com

Olipa kyse lahjoista ja korteista tai graafisesta suunnittelusta, ota ihmeessä yhteyttä: info(a)lahjajakortti.fi

Terveisin
Taru Pyykkö