Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Verkkokauppa Lahja ja Kortti, Uistintie 12 as 3, 90550 Oulu

Y-tunnus: 2644356-3

Puhelin: 045 6244 656

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Taru Pyykkö, info(at)lahjajakortti.fi

Rekisterin nimi

Verkkokauppa Lahja ja Kortin asiakasrekisteri

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot, jotka asiakas on itse ilmoittanut Verkkokauppa Lahja ja Kortille sähköisesti lomakkeella, eli henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käytetään Verkkokauppa Lahja ja Kortin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen, kehittämiseen sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käytetään Verkkokauppa Lahja ja Kortin ja asiakkaan väliseen mainontaan, markkinointiin ja suoramarkkinointiin, lainsäädännön sallimissa rajoissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää häntä koskeva suoramarkkinointi.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilön nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaamisen periaatteet

Rekisteri on luottamuksellinen. Rekisteristä ei ole olemassa manuaalista aineistoa. Tiedot on suojattu salasanoilla, käyttäjätunnuksilla ja suojatulla yhteydellä (SSL-suojaus).

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§ mukaan oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja on henkilörekisteriin tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Verkkokauppa Lahja ja Kortti/Asiakasrekisterikysely, Uistintie 12 as 3, 90550 Oulu

Evästeet

Katso tarkemmin kohta Tietosuojaseloste (alla)
Käytämme sivuillamme ja uutiskirjeissämme ”cookie” toimintoa eli evästeitä.

Tietosuojaseloste

• Rekisterinpitäjä on Verkkokauppa Lahja ja Kortti, Uistintie 12 as 3, 90550 Oulu. Yhteyshenkilönä toimii Taru Pyykkö, Uistintie 12 as 3, 90550 Oulu, info(at)lahjajakortti.fi

• Kerättäviä henkilötietoja käytetään rekisteriselosteessa mainittuihin tarkoituksiin (kts. yllä oleva rekisteriseloste).

• Rekisteriin talletetaan rekisteriselosteessa mainitut asiat (kts. yllä oleva rekisteriseloste).

• Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan henkilötietolain 34 §:n mukaisesti.

• Annettuja tietoja ja niistä syntyvää rekisteriä suojataan verkossa käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla sekä suojatulla yhteydellä (SSL-suojaus).

• Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

• Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Verkkokauppa Lahja ja Kortille kirjeitse osoitteeseen Verkkokauppa Lahja ja Kortti/Asiakasrekisterikysely, Uistintie 12 as 3, 90550 Oulu. info(at)lahjajakortti.fi . 045 6244 656

• Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä myös verkossa (kts. yllä oleva rekisteriseloste).

• Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer -selainohjelman ”Työkalut” -valikosta löytyvän ”Internet asetukset” -valikon kautta kohdasta ”Suojaus”.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.