Mitä ihmiset ovat sanoneet kaupastamme?

Haluatko sinäkin antaa palautetta? Sen voit tehdä yhteydenottolomakkeen kautta. Laita otsikoksi Palaute ja kerro saako palautteesi julkaista, voit kertoa myös sukupuolesi ja ikäsi. Anna palautetta

”Hyvin ja nopeasti toimiva palvelu. Olen käyttänyt useasti. On helpompaa kuin että itse ostaisit, paketoisit ja lähettäisit paketteja, siksi pidän tästä.”
Nainen, 37v

”On tosi kiva idea tämä, itse lähetin ihastukselleni sydämen muotoisen suklaarasian ja kortin, se ilahdutti häntä kovasti ja kun ei tiennyt keneltä. Nyt tietää tosin :)”
Mies, 40v

”Heippa! Tilasin teiltä viime ystävänpäivän aikoihin siskolleni lahjaksi pienen huolinuken ja suklaata. Siskoni soittikin pian minulle itku kurkussa, että mistä tiesitkin että tarvitsin juuri tänään piristystä? Sydänsurut olivat yllättyneet ja ystävänpäivämuistamiseni saapui juuri samana päivänä. ❤️”
Nainen, 31v

”Ulkosuomalaisten unelmakauppa! Usein pääsee unohtumaan jonkun synttärit tai muut juhlapyhät. Tämän nettikaupan kautta voin lähettää helposti ja halvasti pikku lahjoja.”
Nainen, 36v

”Erittäin hyvä palvelu. Unohtelen ostaa ystäville lahjoja tai en pääse henk.koht käymään. Lahja ja Kortti- kauppa on pelastanut minut monesta pulasta. Helppo ja nopea käyttää palvelua”
Nainen, 52v

”Ihana valikoima tavaraa ja selkeät nettisivut. Tykkään!”
Nainen, 19v

”Palvelu on selkeä ja nopea. Olen käyttänyt jo useamman kerran :). Valikoima hyvä!”
Nainen, 43v

”Aivan ihana palvelu jonka avulla esim. piristää ystävää kiireiden keskellä. :)”
Nainen, 33v

”En voi kun suositella kyseistä palvelua! Niin nopeaa ja asiakaslähtöistä että en ole aiemmin näin hyvää palvelua tavannut verkkokaupoissa! Ja ajallaan ostokseni pääsivät perille ja ilahdutti saajaa kovasti! Kiitos!”
Nainen, 38v

”Palvelunne on kyllä mielettömän hyvä, olen saanut toimitettua kauttanne hyvää mieltä ja mukavia lahjoja yllätyksenä.”
Nainen, 51v

”Tilaaminen on helppoa.Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.”
Nainen, 50v

”Yrityksenne on mainio! Kivoja, oivaltavia postikortteja ja lahjoja. Kiitos näistä!”
Nainen, 79v

”En ole käyttänyt aiemmin verkkokauppaanne mutta on ihan mukavan tuntuinen ja asiallinen. Tilaan varmasti myös jatkossa. Aina tulee joku hetki kun pitää keksiä nopeasti jotain kivaa ja täältähän se löytyy . Kiitos !”
Nainen, 64v

”Hyvä, helppo ja oikeaan aikaan perille saapuneet toimitukset.”
Nainen

”Kivoja tuotteita. Jokaiselle jotain sopivaa. Monipuolinen tuotevalikoima.”
Nainen, 53v

”Ihana on ollut yllättää ystäviä makeilla lahjoilla. Toimitus ja tilaus on toimineet mutkattomasti.”
Nainen, 40v

”Helppo ja ihana tapa yllättää ystävä postin kautta ❤ myös lahjan saajat ovat olleet tyytyväisiä 😊”
Nainen, 40v

”Maailman paras keksintö tämä verkkokauppa!Itsellä tuli kiireinen aika elämässäni jolloin jäi moni ystävä muistamatta joten tämä sivusto pelasti minut ja kun ihan tietämättä kiva herkkupaketti putkahtaakin ystävän postilaatikkoon niin itkua kuulemma on saanut pidätellä ❤Ei aina tarvitse olla se itse kirjoitettu kortti vaan pääasia että muistaa toista,varsinkin vaikeina aikoina😊”
Nainen, 32v

”Ystäväni oli eronnut poikaystävästään ja pitkän välimatkan vuoksi en päässyt lohduttamaan häntä joten lähetin teidän kauttanne hänelle suklaalevyn ja kortin johon kirjoitin lohduttavan /kannustavan tekstin. Ystäväni sanoi, että se lämmitti hänen mieltään todella paljon ja hän jopa liikuttui aivan. Kiitos, että toiminnallanne mahdollistatte tällaisen :)”

”Loistava palvelu yrittäjä Pyyköllä. Lahjapakettien saajat ovat yllättyneet täysin saamistaan postilähetyksistä. Ihmettelivät toimintatapaa, että yllätys säilyy siihen saakka, kun avaa paketin.”
Nainen, 64v

”Palvelu on aivan mahtava! Ihana, kun pystyy helposti, luotettavasti ja varmasti lähettämään kirjeitä ja pikkupaketteja lahjaksi tai muuten vain pieneksi arjen iloiseksi yllätykseksi läheisille! Hieman kaipaisin monipuolisempaa lahjavalikoimaa, mutta tosin nykyisestäkin löytyy vähintään jotain, joka saa suun makeaksi jokaiseen makuun. Tarrat (saa avata vasta jne.) on aivan ihana lisäominaisuus, joka tuo kivan lisän pakettiin ja lisää jännitystä saajalleen.😄”
Nainen, 32v

”Toimitus oli nopeaa! Vastaukset kysymyksiin oli selkeitä ja nopeita. Kaikinpuolin olin tyytyväinen palveluunne. Pidän mielessä tulevaisuutta ajatellen. Kiitos.”
Yritysasiakas

”vielä en ole tehnyt ostoksia, mutta ihana keksintö tämä,. Joulua odotetellesa, jos siihenasti maltan odotella:)”
Nainen, 56v

”Ihania pakettivaihtoehtoja, kätevä tapa lähettää synttärimuistaminen tai muuten vaan piristää läheisen päivää yllätyksellä!”
Nainen, 46v

”Todella makia verkkokauppa jossa toimii alan ammattilaiset työssä, mahtavaa asiakaspalvelua, mieletön määrä tuotteita joka lähtöön, kiitos <3 käytän jatkossakin kyseistä palvelua!!! :)" Nainen, 38v

”Perusselkeet sivustot, jossa kaikki tarpeellinen on helposti saatavilla, 5/5. Varastosaldot kannattaisi lisätä tuotetietoihin”
Nainen

”Asun ulkomailla joten tämä palvelu on loistava ystävien ja sukulaisten muistamiseen! Asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja huomaavaista. Käytän jatkossakin :)”

”Minulle ulkosuomalaisena tosi mukava palvelu lähettää kivoja lahjoja kotisuomeen perheelle ja ystäville.”
Nainen, 59v

”Ihana palvelu! Voi ilman kiirettä valita kortin tai lahjan, eikä tarvitse lähteä postiin viemään sitä.”
Nainen, 56v

”Uutiskirjeitä voisi tulla useamminkin, tämä teidän palvelunne tahtoo ihan unohtua kun mainoksia tai muuta ei tule koskaan vastaan!”
Nainen, 21v

”Näin ulkosuomalaisena Lahja ja kortti-palvelu on pelastanut ”lahjahädästä” monta kertaa! Kätevää, tehokasta ja aina löytyy jokaiselle jotain sopivaa ja pientä!”
Nainen, 35v

”Kiva ja nopea palvelu :)”
Nainen

”Kauniit- ja pelkistetyt sivut, jotka on tehty järjestelmällisesti, etsimänsä asian löytää nopeasti. Sähköpostiin vastataan pikaisesti. Mainio paikka lähettää muistamisia ulkomailla asuville ystäville, tai itse ulkomailla ollessa lahjat saa lähetettyä helposti ystäville Suomessa.”
Nainen, 21v

”kätevät sivut ja helposti löytää etsimänsä”
Nainen, 27v

”Asun itse ulkomailla ja on hyvä että Suomessa on palvelu josta saa kätevästi sukulaisille ja kavereille pientä lahjaa tai muuta kivaa piristystä lähetettyä. :)”
Nainen, 34v

”Yhteystyö toimi mitä parhaimmin Lahja ja Kortti yrityksen kanssa. Meidän oli helppo kiireisen työpäivän lomassa pyytää tarjous heiltä, sekä hoitaa kaikki käytännön asiat sähköpostitse. Toimitus oli hyvä ja ripeä, yritys pystyi tarjoamaan meille juuri sen mitä halusimme. Olemme erittäin tyytyväisiä Lahja ja Korttiin! ”
Yritysasiakas

”Loistava palvelu silloin kun läheinen on kaukana ja et pääse itse käymään. Ilahduttaa ja yllättää.”
Nainen, 40v

”Olen lähettänyt jo aika monta kertaa tätä kautta kortteja ja pikkulahjoja ja homma on toiminut hyvin! Tulen jatkossakin lähettämään täältä ylläreitä tutuilleni :)”

”Olen tilannut teiltä ainoastaan kerran, mutta asiakaspalvelu oli mielestäni erittäin hyvää ja auttavaista. Paketin toimitus sujui ongelmitta ja nopeasti. Palvelun käyttö on nyt hieman unohtunut, sivusto on kehittynyt hurjasti sitten viime tilauskerran ja nyt onkin tiedossa paljon nimipäiviä yms mihin aion kyllä teidän palvelua hyödyntää. Kiva, että tämmöinen palvelu on olemassa, en ole tätä vastaavaa käyttänyt/nähnyt olevan. :-)”
Nainen, 21v

”kätevät sivut”
Nainen, 27v

”Toivoisin laajempaa valikoimaa😀”
Nainen, 34v

”Ok”
Nainen, 58v

”Ihana yllattaa laheisia, olisipas ihana kun itsekin saisin! Mukavat teemat🙂”
Nainen, 38v

”Erittäin helppo ja kätevä tapa muistaa läheisiä. Esim. ystäviä ja kummilapsia.”
Nainen, 54v