Viesti ystävälle -kilpailu

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA KAIKKI KILPAILUUN OSALLISTUNEET VIESTIT VOIT LUKEA TÄÄLTÄ (KLIK!)

Pistä runosuoni sykkimään ja kerro kilpailusta myös kaverille, jolta kirjoittaminen luonnistuu!

Pian on ystävänpäivä ja ystävää on mukava muistaa lahjoin ja kortein. Korttiin on kuitenkin joskus vaikea löytää oikeita sanoja. Järjestämmekin nyt kilpailun, jossa voit kirjoittaa ihanan ystävänpäiväviestin. Viesti voi olla mietelause, lyhyt tarina, runo tms. Tyyli on vapaa, mutta merkkimäärä on rajoitettu 300 merkkiin.

Kolme suosituinta viestiä palkitaan pienellä lahjalla, jonka voittajat saavat ilmaiseksi postitettuna joko ystävälleen tai muulle henkilölle Suomessa (vaikka itselle):

1. sija: Suklaan ystävälle -paketti
2. sija: Karkin ystävälle -paketti
3. sija: Ystävistä parhaimmalle suklaata -paketti

Et voi osallistua kilpailuun toisten runoilla tai muulla tekijänoikeuden alaisella tekstillä. Viestin täytyy siis olla sinun itsesi kirjoittama. Osallistumalla kilpailuun annat meille myös ystävänpäiväviestisi käyttö- ja julkaisuoikeudet. Kaikki (julkaisukelpoiset) viestit julkaistaan mm. verkkosivuillamme ja viestin alla kerrotaan kenen luoma tämä kaunis ystävänpäiväviesti on. Näin saat mainetta ja kunniaa! Näitä ihania viestejä voivat sitten käyttää kaikki halukkaat omissa korteissaan.

Kilpailuun voit osallistua 23.1.2020 asti. Tämän jälkeen Lahja ja Kortin oma esiraati valitsee kaikista viesteistä 10 parasta, jotka pääsevät julkiseen äänestykseen. Julkinen äänestys tapahtuu 24.1. – 31.1.2020 (klo 21).

Pidätämme oikeuden muokata kilpailuviestejä sen verran, että poistamme selvät kirjoitusvirheet yms.

Lähetä kilpailuun osallistuva viestisi alla olevalla lomakkeella 23.1.2020 klo 24 mennessä. Sen jälkeen tulleet viestit eivät enää osallistu kilpailuun.

Voit osallistua useammallakin viestillä, jos runosuoni oikein sykähtelee. Lähetä kaikki viestit kerralla tai erikseen. Jos lähetät useamman viestin samalla kertaa, erottele viestit selkeästi toisistaan.