Viesti isälle -kilpailu

Viesti isälle -kilpailu

Pistä runosuoni sykkimään ja kerro kilpailusta myös kaverille, jolta kirjoittaminen luonnistuu!

Pian on isänpäivä ja isää on mukava muistaa lahjoin ja kortein. Korttiin on kuitenkin joskus vaikea löytää oikeita sanoja. Mitkä sanat kertoisivat parhaiten, kuinka tärkeä ja rakas isä on. Järjestämmekin nyt kilpailun, jossa voit kirjoittaa ihanan isänpäiväviestin. Viesti voi olla mietelause, lyhyt tarina, runo tms. Tyyli on vapaa, mutta merkkimäärä on rajoitettu 300 merkkiin.

Kolme suosituinta viestiä palkitaan pienellä lahjalla, jonka voittajat saavat ilmaiseksi postitettuna haluamalleen henkilölle Suomessa (vaikka itselle):

1. sija: Suklaan ystävälle -paketti
2. sija: Makeaa ystävälle -paketti
3. sija: Suklaiset syysterveiset -paketti

Et voi osallistua kilpailuun toisten runoilla tai muulla tekijänoikeuden alaisella tekstillä. Viestin täytyy siis olla sinun itsesi kirjoittama. Osallistumalla kilpailuun annat meille myös isänpäiväviestisi käyttö- ja julkaisuoikeudet. Kaikki (julkaisukelpoiset) viestit julkaistaan mm. verkkosivuillamme ja viestin alla kerrotaan kenen luoma tämä kaunis isänpäiväviesti on. Näin saat mainetta ja kunniaa! Näitä ihania viestejä voivat sitten käyttää kaikki halukkaat omissa korteissaan.

Kilpailuun voit osallistua 18.10.2020 asti. Tämän jälkeen Lahja ja Kortin oma esiraati valitsee kaikista viesteistä 10 parasta, jotka pääsevät julkiseen äänestykseen. Julkinen äänestys tapahtuu 19.10. – 21.10.2020 (klo 21).

Pidätämme oikeuden muokata kilpailuviestejä sen verran, että poistamme selvät kirjoitusvirheet yms.

Lähetä kilpailuun osallistuva viestisi alla olevalla lomakkeella 18.10.2020 klo 24 mennessä. Sen jälkeen tulleet viestit eivät enää osallistu kilpailuun.

Voit osallistua useammallakin viestillä, jos runosuoni oikein sykähtelee. Lähetä kaikki viestit kerralla tai erikseen. Jos lähetät useamman viestin samalla kertaa, erottele viestit selkeästi toisistaan.

Huom! Niin ikävää kuin oman isän/ukin poismeno onkin, emme ota kilpailuun viestejä poismenneille iseille/ukeille. Tarkoitus olisi, että viestit olisivat sellaisia, että niitä voisi kuka tahansa käyttää kortissaan isälle.

    Nimi (etu- ja sukunimi) *

    Sähköposti *

    Viesti isälle (kirjoita max 300 merkkiä!) *