Ystävänpäivän aikataulut

Ystävänpäivän aikataulut 2020

Ystävänpäivä on mahtava tilaisuus muistaa ystäviä, kavereita ja rakkaita kortilla ja lahjalla. Samalla voi kiittää yhteisestä ajasta, jaetuista iloista ja suruista ja kertoa kuinka tärkeä ihminen hän on sinulle. Jos tuntuu siltä, että haluaisit sanoa enemmän kuin vain ”Hyvää ystävänpäivää”, meillä on käynnissä Viesti ystävälle -kilpailu, jonka antia pääsemme kaikki hyödyntämään kisan päätyttyä. Ties vaikka joku toinen on keksinyt juuri ne sanat, jotka sinä haluat sanoa ystävällesi.

Ystävänpäivän postitusaikatauluihin vaikuttaa kuinka ystävänpäivä kalenterissa sijoittuu. Tänä vuonna ystävänpäivä 14.2. on perjantai. Eli tämän vuoden ystävänpäivän aikataulut näkyvät alla. Mitä aiemmin postittaa sen parempi tietysti. Muistathan pakettitarramme ja mahdollisuuden valita postituspäivä Kassa-sivulla. Mutta vaikka lahja ja kortti tulisikin myöhässä, on se parempi kuin ei muistamista ollenkaan!

KIRJEET

Economy-kirje: Suosittelemme postitusta viimeistään pe 7.2. Tee siis tilaus viimeistään pe 7.2. klo 13 mennessä.
Priority-kirje: Suosittelemme postitusta viimeistään ti 11.2. Tee tilaus siis viimeistään ti 11.2.

Pikkupaketti (kulkee kirjepostin mukana): Suosittelemme postitusta viimeistään ma 10.2. Tee tilaus siis viimeistään ma 10.2.

PAKETIT:

Suosittelemme postitusta viimeistään ke 12.2. Tee tilaus siis viimeistään ke 12.2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.