Lisää lahjoja ja valmispaketteja

Lisää lahjoja

Verkkokaupassamme on nyt laajempi valikoima lahjoja ja valmispaketteja. Valikoimaan on lisätty erityisesti suomalaisten yritysten tuotteita. Nämä laadukkaat tuotteet sopivat hyvin lahjaksi niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille pieneksi kosketukseksi Suomeen tai ulkomailla asuville suomalaisille koti-ikävää helpottamaan. Vaikka paketit on nimetty syntymäpäivälahjaksi tai lahjaksi uuteen kotiin, voi niitä hyvin käyttää muissakin tilanteissa vaihtamalla vain pakettiin sopivan kortin. Kortin voit vaihtaa toiseen samanhintaiseen ilmoittamalla kortin nimen valmispaketin sivulla.

Osa uusista paketeista on niin isoja, etteivät ne mahdu vastaanottajan postilaatikosta/-luukusta sisään. Tämä on kerrottu paketin tietojen yhtydessä. Paketti postitetaan tällöin vastaanottajan lähimpään postiin/SmartPost-automaattiin.

Vaikka valikoimissamme on nyt paljon uusia valmispaketteja, voit toki koota paketin aina myös itse. Tai jos haluaisit jostain valmispaketista hieman erilaisen kokoonpanon, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!