Lahja ja Kortti -verkkokauppa avattu!

Lahja ja Kortti -verkkokauppa on avattu! Tervetuloa ostoksille!

Tästä verkkokaupasta voit tilata ja lähettää aitoja postikortteja, lahjoja ja lahjakortteja. Lue tarkemmat ohjeet tilaamiseen täältä.

Kaikki verkkokaupan kortit ovat uniikkeja, itse suunniteltuja ja ne on painettu Suomessa. Korttivalikoimasta löydät kortteja eri tilanteisiin. Niistä löydät myös hieman erikoisempia kortteja, kuten paperinukke- ja askartelukortit. Nämä kortit eivät ole pelkästään kauniita kortteja vaan ne ovat enemmän, ne ovat jo itsessään pieni lahja. Paperinukkekorteista voi askarrella toimivia paperinukkeja ja askartelukorteista joulukoristeita. Valikoimasta löytyy myös ns. tehtäväkortteja. Tällä hetkellä tähän sarjaan kuuluu Pisteestä pisteeseen -kortteja ja pari Ristikko-korttia.

Verkkokaupan lahjat on valittu niin, että ne mahtuvat vastaanottajan postilaatikosta/-luukusta sisään. Lahjan saajan ei siis tarvitse lähteä postiin noutamaan pakettiaan. Jos kokoat paketin itse ja siihen useamman lahjan, ota huomioon, että ne kaikki pitäisi mahtua 3 cm paksuiseen laatikkoon ja saisi painaa maksimissaan 2 kg. Helpoimmalla pääset, jos löydät sopivan lahjan Valmiit paketit -osastosta. Valitse vain sopiva paketti, kirjoita tervehdys korttiin ja lisää ostoskoriin. Anna vielä vastaanottajan yhteystiedot ja maksa, niin paketti lähtee yllättämään iloisesti vastaanottajansa! Helppoa kuin mikä – sekä sinulle että vastaanottajalle!

Kaupassa on tarjolla myös lahjakortteja, jos haluat antaa lahjaksi jotain arvokkaampaa tai et tiedä mitä antaisit. Tee lahjakortista persoonallisempi lisäämällä sopivan kortin lisäksi pieni lahja Lahjat-osastolta. Lahja lämmittää vastaanottajaansa heti, ja lahjakortin hän voi käyttää myöhemmin.

Korttivalikoimaa kehitetään ja täydennetään koko ajan!
Otamme mielellämme vastaan myös palautetta korteista ja lahjoista ja toiveita niiden suhteen.

Mukavia ostoshetkiä!

Toivoo
Verkkokauppa Lahja ja Kortti