Joulun aikatauluja

Muistathan tehdä joulutilaukset hyvissä ajoin, että ne ehtivät varmasti perille ennen joulua! Palvelussamme lähetetään pääasiassa kirje- ja pienlähetyksiä. Kirjelähetykset ovat pääsääntöisesti perillä Postin lupaamassa yhdessä yössä ja pienlähetykset kahdessa yössä. Pienlähetyksinä lähtevät palvelussamme kaikki tilaukset, jotka painavat pakkausmateriaaleineen yli 250 g. Pakettina lähetetään sellaiset tilaukset, jotka eivät painonsa tai kokonsa puolesta postiluukkuun mahtuvaan postituspakkaukseen mene. Näin siis Suomessa. Ulkomaille tilaukset menevät painosta ja koosta riippuen kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina economy-luokassa (priority-luokassa silloin, kun economya ei ole tarjolla).

Suosittelemme lähettämään pienlähetykset viimeistään ma 19.12. ja kirjeet ti 20.12 (kirjelähetyksenä menee vielä juuri ja juuri A6 postikortti ja suklaalevy). Tilauksethan voit tehdä hyvin jo nyt. Valitse vain tilauksen päälle pakettitarra: ”Saa avata vasta jouluaattona” 🙂

Ja myöhässäkin tullut lahja on aina parempi kuin ei lahjaa ollenkaan 🙂

Postituskatko väliviikolla

Joulun ja uuden vuoden välisinä arkipäivinä on verkkokaupassamme postitus- ja käsittelykatko (27.- 30.12.). Jos sinulla on lähetettävää tuona ajankohtana, kannattaa tilaus tehdä jo nyt ennen joulua ja valita tilauksen päälle sopiva pakettitarra!

Muista myös joulukuusta alkanut kuukausiarvontamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.